Vi fyller 70 år og inviterer alle til jubileum!


Onsdag 19. januar kjøres jubileumsåret hos oss i Kleppe Frisør i gang, og med det starten på et helt år med feiring, gode tilbud, konkurranser og premier.

Kleppe Frisør startet opp i 1952. Tre generasjoner senere kan vi ferie 70-år. Hemmeligheten til den langvarige suksessen ligger i godt håndverk, fagkunnskap og evnen til å sette hver enkelt kunde i fokus.

Fullt fokus på kvalitet ligger i vårt DNA, og det er dagens medarbeidere som gjør at vi stolt kan feire jubileum i 2022. For oss og for våre kunder er kun det beste bra nok, og nå gleder vi oss til å dele dette med alle våre kunder. Det er jo dere vi kan takke for at vi kan feire jubileum.

Vi åpner jubileumsåret med kake, ballonglotteri med premier til alle kunder 19. januar. Vi starter også Kleppelotteriet som vil gå gjennom hele året med en hovedpremie på et sentrumsgavekort på hele 5000 kroner!


Program onsdag 19. januar:

• Åpningstid: kl. 09:00 til 19:00

• Marsipankake til alle kunder!

• 30% rabatt på alle hårprodukter.

• Alle kunder med time denne dagen er med i ballonglotteriet. Alle får premie! Hovedpremien er et gavekort på kr. 1000,- hos oss.

• Kleppelotteriet starter! Alle kunder kan legge sin kvittering i postkassen ved kassa gjennom hele året. Flere kvitteringer gir større vinnersjanser. Hovedpremie: sentrumsgavekort på kr. 5000 trekkes 23.12.2022. Vinner annonseres i sosiale medier

Bli med på festen du også!
Artikkelbilde - Vi fyller 70 år og inviterer alle til jubileum!

Flere nyheter